Karácsonyi kiszállítás

Karácsonyi kiszállítási információk

Tisztelt vásárlóink!

Ezúton szeretnénk felhívni a kedves figyelmüket az alábbiakra! A közelgő karácsonyi ünnepek miatt az alábbiak szerint alakul a kiszállítás a Horgászonline webáruháznál.

2019. december 23.-án feladott küldemények 2019. december 30.-án érnek célba – 2019. december 18.-a után feladott küldemények december 24.-e előtti leadását nem tudjuk garantálni, kérjük a küldemények feladását ennek megfelelően tervezzék.

Ahhoz, hogy az önök által megrendelt termékek időben megérkezzenek, az utolsó feladási napunk, melyen garantálni tudjuk a csomagok karácsony előtti megérkezését: 2019. december 18!

2019. december 16-án 08:00 óráig leadott rendeléseket tudjuk biztosan célba juttatni, melyek 2019. december 18-án érkeznek meg a megrendelőhöz. Az ezt követően leadott rendelésekkel kapcsolatban nem tudjuk vállalni a kiszállítást karácsony előtt!

Kérjük, hogy vegye ezt figyelembe a rendelése leadásakor! A futárszolgálatok nagy leterheltsége miatt ebben az időszakban a fentiekkel sajnos számolnunk kell. Természetesen a lehetőségekhez mérten igyekszünk, minden időben leadott csomagot eljuttatni a címzettekhez.

Horgászonline webáruház csapata

Vélemény, hozzászólás?

Back to top
Termék értesítés Tájékoztatjuk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérjük, adja meg az érvényes e-mail címét!