OTP SZÉP kártya

Tisztelt vásárlónk! OTP szépkártya információk

SZÉP kártyás fizetés esetén ne az applikációt használják, mert időszakonként nem megfelelően müködik! Az elfogadóhely kiválasztásakor előfordulhat olyan hiba, hogy nem tudja a boltunkat kijelőlni. A tranzakciókat ha asztali gépről indítják, abban az esetben nem szokott előfordulni hiba!

A Horgászonline webáruházban SZÉP kártyát is használhatnak vásárlásra. A fizetési információkat a rendelés leadását követően küldjük meg, és vesszük fel Önnel a kapcsolaltot egyeztetés céljából! A tranzakció lebonyolításához természetesen minden segítséget megadunk!

Minden SZÉP kártya estén a Szabadidő alszámla használható fel áruházunkban történő fizetésre!

A SZÉP kártyás fizetések esetén plusz kedvezményeket nem tudunk biztosítani, illetve elszámolni, a megrendelt termékeket a feltüntetett árakon kell kifizetnie! Köszönjük megértésüket! 


SZÉP kártyás fizetés esetén hosszabb ügyintézési idő is lehetséges. SZABADIDŐ ALSZÁMLÁT TUDJA CSAK FELHASZNÁLNI!

FONTOS: SZÉP kártyás tranzakcióknál csak előre fizetést tudunk elfogadni. Amíg ez nem történt meg a rendelését teljesíteni nem tudjuk!

A kézbesítést végző futároknál a SZÉP kártyát fizetésre nem lehet használni. Mindhárom kártya esetében indítható kifizetés online is, mivel online elfogadóhely is vagyunk. Vegye igénybe telefonos ügyfél-szolgálatunkat!!

A RENDELÉS LEADÁSAKOR VÁLASSZA A SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDOT VAGY IRJA BE ÜZENETBE, HOGY SZÉP KÁRTYÁT SZERETNE HASZNÁLNI!

Bármilyen kérdése van forduljon munkaidőben az ügyfél-szolgálatunkhoz: +36-20-380-0026

2/ MKB SZÉP kártyák esetén szintén a Szabadidő alszámla használható. Ezen kártyák esetében a cégünknek kell elindítani a fizetési tranzakciót. Kérem ha Ön ezekkel a kártyákkal rendelkezik, hívja munkaidőben az ügyfélszolgálatunkat a +36-20-380-0026-as telefonszámon.

FIGYELEM! SOHA NE UTALJON ELŐRE, ANÉLKÜL, HOGY VELÜNK EGYEZTETETT VOLNA!

Bármilyen kérdése van kérem forduljon az Ügyfél-szolgálatunkhoz:+36-20-380-0026. Horgászonline Bt.

Jelenleg az alábbi SZÉP kártya típussal fizethetnek:

– OTP SZÉP kártya

– K&H SZÉP kártya

– MKB SZÉP kártya

 

Bakonyi Kornél
ügyvezető