Várható szállítási idők

Várható szállítási idők

Tisztelt vásárlóink!

  • 2020. decemberi szállítási idők: 
  • 2020-december 16-tól már nem tudjuk garantálni a karácsony elötti megérkezést a csomagokra

A 2020.12.16 után leadott rendelések, már csak a két ünnep között érkeznek meg nagy valószínűséggel. A 2020.december 24-25-26-án és az ezt követő időszakban leadott rendelések 2021.01.11-e után kerülnek feldolgozásra, a beszállítók leállása miatt! Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Szállítási határidő: 5-10 munkanap!

Az alábbiakban a várható szállítási időről szeretnénk Önt tájékoztatni. A Horgászonline webáruházban leadott rendelések kiszállítási idő 99%-ban 5 munkanap alatt megtörténik. A hétvégék vagy a több napos hosszú hétvégék és ünnepek ezt természetesen befolyásolják. Ilyenkor a következő munkanap az irányadó, a rendelések feldolgozását ezen a napon kezdjük meg.

Kiszállítási időket nagy mértékben befolyásolják, az úgynevezett “hosszú hétvégék”.  Ezen időszakokat megelőzőleg leadott rendelések feldolgozását a legelső munka napokon tudjuk megkezdeni!! Mivel fizikálisan sem tudjuk feladni csomagjainkat a futárszolgálatnál, hiszen ők sem dolgoznak ezen időszak alatt. Kérem ezt vegye figyelembe a rendelése leadásakor! Speciális esetben előfordul hogy a több napos szabadnapokat egy rövid munka napos hét követi, melyeken 3 munkanap áll a rendelkezésünkre. Ezekben az esetekben is előfordulhat, hogy a kézbesítési akadályoztatásunk miatt csomagját nem tudjuk feladni, akár annak terjedelme, vagy valamelyik megrendelt termék hiánya miatt.

Ügy-félszolgálatunk készségesen áll mindenben az önök rendelkezésére, emailben vagy munkaidőben a +36-20-380-0026-os telefonszámon!!!

SZÉP kártyás fizetés esetén a szerződéskötést illetve a kifizetést követően  áll módunkban az Ön rendelését feldolgozni, így eltérhet a kiszállítási idő (10 munkanap) ennél a fizetési módnál. 

Cégünk egyedi termékeket is készít, így ha ezekből rendel a szállítási idő szintén eltér a megszokottól, leterheltségünk függvényében. A termékeket ebben az esetben is, ha nincsenek készleten, a legrövidebb időn belül megküldjük Önnek.

LUCX sátor rendelések feldolgozási ideje: 10 munkanap! Kérem ezt vegye figyelembe mikor ezt a terméket rendeli.

A rendelésekről, azok feldolgozottsági állapotáról, minden esetben a +36-20-380-0026-os telefonszámon érdeklődhet, munkanapokon és munkaidőben 8-17 óra között. Ezen időszakon kívül nem áll módunkban telefonos ügyfél-szolgálatot működtetni.

Email címünk: [email protected]

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudjuk a határidőt tartani erről Önt tájékoztatni fogjuk a megadott elérhetőségeken.

Horgászonline