Fishing Box horgászdoboz Duo Tip.370

Az egyik legnépszerűbb, dupla fedeles „szendvics” szerelékes doboz. Népszerűségét egyszerű lemérni, elég ha csak végig sétálunk valamelyik vízparton. Minden elfér benne, nem csak a napi, de a teljes szezon kiegészítőit és apróságait is simán elnyeli.

2590 Ft

ELÉRHETŐSÉG: RENDELHETŐ
- +

Az egyik legnépszerűbb, dupla fedeles „szendvics” szerelékes doboz. Népszerűségét egyszerű lemérni, elég ha csak végig sétálunk valamelyik vízparton. Minden elfér benne, nem csak a napi, de a teljes szezon kiegészítőit és apróságait is simán elnyeli. Ólmok tárolására kiválóan alkalmas, ami a fix belső elosztásának, és persze a speciális masszív anyagának köszönhető. Átlátszó, tökéletesen záródó fedele minden igényt kielégít. “Hermetikusan” zár, ami az erős, pattintós zárnak is köszönhető, így nem keveredik össze a szépen elrendezett belső tartalom.

Fontos! Ezt az univerzális szerelékes dobozt a mindennapi élet számos területén alkalmazhatjuk, használhatjuk. Kiválóan alkalmas kisebb szerszámok, csavarok és egyéb eszközök kiegészítői tárolására, és szállítására.

  TARTALMA 
– Míg a doboz egyik felét 12 darab 6,5×4,5×3,3 cm-es, és 2 darab 8×4.5×3,3 cm-es, addig a másik oldalát 1 darab 26,5×4,5×3,3 cm-es, 1 darab 20×4,5×3,3 cm-es, 1 darab 6,5×4,5×3,3 cm-es, valamint 2 darab 8×4,5×3,3 cm-es rekesz tagolja. 

TECHNIKAI ADATOK 
Szállítási súly: 565 gramm 
Szállítási méret: 29x20x7 centiméter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fishing Box horgászdoboz Duo Tip.370” értékelése elsőként
Back to top
Termék értesítés Tájékoztatjuk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérjük, adja meg az érvényes e-mail címét!