Cralusso Prestige előkezsinór-0.22mm/50m

Cralusso Prestige előkezsinór. Vékonyabb, erősebb előke zsinórok használatával eredményesebbek lehetünk a vízparton. A halak hamarabb felveszik a kisebb méretű horgon és vékonyabb lágy damilon kínált csalinkat, ezáltal több kapásunk és még több halunk lehet. A főzsinórtól vékonyabb előke damil, a horog beakadásánál megakadályozza, hogy esetleg az egész szerelékünk beszakadjon, az előke zsinór fog engedni és így csak a horgunk marad le. Kiszerelés 50 méter-20Ft.-/méter

1290 Ft

Állapot: RENDELHETŐ
- +
Termék összehasonlítás

Vékonyabb, erősebb előke zsinórok használatával eredményesebbek lehetünk a vízparton. A halak hamarabb felveszik a kisebb méretű horgon és vékonyabb lágy damilon kínált csalinkat, ezáltal több kapásunk és még több halunk lehet. A főzsinórtól vékonyabb előke damil, a horog beakadásánál megakadályozza, hogy esetleg az egész szerelékünk beszakadjon, az előke zsinór fog engedni és így csak a horgunk marad le. A finom szerelékes horgászathoz használt horog előkének színtelennek, lágynak, jó csomótűrőnek, és a lehető legerősebbnek kell lennie! Ezen paraméterek figyelembevételével készült a Cralusso Hook Length Line, melyet arra terveztünk, hogy tökéletes, megbízható kapcsolatot biztosítson a főzsinórunk és a horog között. A szerelékek összeállításánál törekednünk kell a horgász eszközök összhangjára. A horgászzsinórok optimális terhelését, akkor tudjuk megfelelően elérni, ha az adott vastagságú, például 0,20 mm-es főzsinórhoz képest, egy-két mérettel vékonyabb például 0,18 vagy 0,16-os előke damilt használunk. Ebben az esetben a hal fárasztásában a főzsinór együtt tud dolgozni, nyúlni az előke zsinórral és nagyobb esélyünk van a termetesebb halak szákba terelésére is. Vastagabb, pl.- 0,30-as főzsinór és 0,18-as előke damil használatánál, a két különböző damil közti erőbeni és egyéb eltérés miatt hamarabb elveszthetjük várva várt halunkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cralusso Prestige előkezsinór-0.22mm/50m” értékelése elsőként
Back to top
X

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás