CCMoore – HOT CHORIZO EXTRACT 500ML – Csípős, fűszeres, spanyol kolbászos folyékony kivonat

A Hot Chorizo Extract a CC Moore 2017-ben debütált újdonsága, amely a tradicionális spanyol chorizo kolbász folyékony kivonata. A kiemelkedő hatékonysággal bíró pontycsalogató attraktor többek között esszenciális aminosavakat, értékes antioxidánsokat, vitaminokat, kombinált olajokat és minőségi fehérjét tartalmaz. 

5490 Ft

Állapot: RENDELHETŐ
- +
Termék összehasonlítás

A Hot Chorizo Extract a CC Moore 2017-ben debütált újdonsága, amely a tradicionális spanyol chorizo kolbász folyékony kivonata. A kiemelkedő hatékonysággal bíró pontycsalogató attraktor többek között esszenciális aminosavakat, értékes antioxidánsokat, vitaminokat, kombinált olajokat és minőségi fehérjét tartalmaz. Az attraktív koncentrációjú adalék fő személyazonosságát a gazdag fűszeres, borsos, kissé erjesztett természetes íz és aroma adja.  A csaliknak egy egyedi füstölt, húsos, sós és csípős profilt kölcsönöz, amivel igazán kitűnik majd a tömegből. Magas vízoldékonyságánál fogva minden vízhőmérsékletnél ideálisan használható. A PVA barát koncentrátum számtalan módon felhasználható az etetésre szánt „takarmány” vagy éppen potenciálisan a különböző horog csalik még vonzóbbá tételére. A csalik (bojlik, pelletek) utólagos kezelésnél (áztatás) magas fokú, extra hatékonysággal bír. Az ellenállhatatlanul vonzó és étvágyfokozó hatással bíró extract a vízoszlop teljes magasságában kifejti hatását. Felhasználható bojli mixekben, PVA tasakokban, stick és method mixekhez, pelletekhez egyaránt. Fűszeres keverékekből egyszerűen kihagyhatatlan!

A kiváló minőségű eredeti Hot Chorizo Extract kizárólag a CC Moore termékpalettáján található meg!

Figyelem! Bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk. 9-10 tojáshoz 30ml szükséges.

Napfénytől védve tárolandó!

Kiszerelés: 500ml

Egységár: 10 980 Ft/liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CCMoore – HOT CHORIZO EXTRACT 500ML – Csípős, fűszeres, spanyol kolbászos folyékony kivonat” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to top
X

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás