CarpOn zöld csalizó asztal

A CarpOn alumínium felületű csalizó sátorasztal ideális megoldás akár sátorba is bojlizás során vagy egy rapid feederes horgászatnál a sokféle csali és előke székünk mellett való elhelyezéséhez, növelve a horgászat komfortját. Az asztal felületére rendkívül kényelmesen kilehet pakolni minden horgászeszközt, így könnyedebben ellehet végezni a horog, illetve szerelékkötéseket, de a csalizás is gyerekjáték lesz. Kompakt kivitel, hord táska is jár hozzá, így szállítása és tárolása is rendkívül egyszerű.

21000 Ft

Állapot: BEÉRKEZÉS ALATT-Érdeklődjön

A CarpOn alumínium felületű csalizó sátorasztal ideális megoldás akár sátorba is bojlizás során vagy egy rapid feederes horgászatnál a sokféle csali és előke székünk mellett való elhelyezéséhez, növelve a horgászat komfortját. Az asztal felületére rendkívül kényelmesen kilehet pakolni minden horgászeszközt, így könnyedebben ellehet végezni a horog, illetve szerelékkötéseket, de a csalizás is gyerekjáték lesz. Kompakt kivitel, hordtáska is jár hozzá, így szállítása és tárolása is rendkívül egyszerű.

A 2 pár sártalpas lábnak köszönhetően bármilyen terepviszonyon stabilan eszközölhető, bárhol felállítható és használatba vehető a termék.

Az asztal felülete 50×80 cm, a lábak pedig 37-51 cm között teleszkóposan állíthatóak.

Bojlisoknak, pontyhorgászoknak vagy bármilyen módszert kedvelőknek, sátrazóknak is ajánljuk a terméket, biztosan elfog férni rajta minden használt eszköz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CarpOn zöld csalizó asztal” értékelése elsőként
Back to top
X