Carp Zoom Start Etető bojli

Több napos bojlizások alkalmával nagy mennyiségű szemes anyagra és etető bojlira van szükség. Ebben segít az 5 kilogrammos kiszerelésben kapható Start Boilie, mely kétféle ízben kapható. Az évszaktól és igényünktől függően édes, gyümölcsös és büdös halas változatok közül választhatunk. A zsákba vegyes színben és méretben 16-20 milliméteres golyók találhatóak.

4990 Ft8490 Ft

Clear
- +
Termék értesítés Tájékoztatjuk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérjük, adja meg az érvényes e-mail címét!
SKU: N/A KATEGÓRIA: Márka:

Carp Zoom Start Etető bojli

Több napos bojlizások alkalmával nagy mennyiségű szemes anyagra és etető bojlira van szükség. Ebben segít az 5 kilogrammos kiszerelésben kapható Start Boilie, mely kétféle ízben kapható. Az évszaktól és igényünktől függően édes, gyümölcsös és büdös halas változatok közül választhatunk. A zsákba vegyes színben és méretben 16-20 milliméteres golyók találhatóak.

CZ0527 Gyümölcs Mix: 16 és 20 mm-es gyümölcsös bojlik vegyesen egy zacskóban
CZ0534 Hal-Húsos Mix: 16 és 20 mm-es halas-hús alapú bojlik vegyesen egy zacskóban

Szállítási info: 30 kg feletti rendelés esetén a postaköltség eltérhet a megadottól! Kérem vegye figyelemben, hogy 30 kg egyben rendelése esetén egyedi postaköltséget számítunk fel! Kérem érdeklődjön a rendelés előtt!

Kiszerelés:

16-20 mm, gyümölcsös mix, 10 kg, 16-20 mm, halas, húsos mix, 10 kg, gyümölcs mix, 16-20mm, 5kg, halas-húsos mix, 16-20mm, 5kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Carp Zoom Start Etető bojli” értékelése elsőként
Back to top
Termék értesítés Tájékoztatjuk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérjük, adja meg az érvényes e-mail címét!