SBS 20+ Premium Pop Ups

Az SBS a 20+ csali szériát nem titkoltan azzal a szándékkal alkotta meg, hogy a legfanatikusabb nagyponty horgászok igényeit is kielégítse. Az SBS a világ legnagyobb nemzetközi pontyhorgász versenyén, a 2011 évi World Carp Classicon és a Rainbow tavon is tesztelte a 20+ szériába tartozó csalikat, amelyek kiemelkedő eredményeket hoztak. A 20 + Premium Pop Ups csali hasonlóan a süllyedő változathoz, rendkívüli tartóssággal rendelkezik, lebegő tulajdonságának köszönhetően pedig a legóvatosabb pontyokat is becsaphatjuk vele. Figyelem! Ez a csali a Pop Up csaliknál megszokottól lényegesen nagyobb felhajtó erővel rendelkezik. A 20 mm-es lebegő csali képes elemelni egy 20 mm-es süllyedőt, egy 22 mm-es lebegő egy 24 mm-es süllyedőt, egy 24 mm-es lebegő pedig egy 30 mm-es süllyedő csalit is! Nem véletlenül rendelkezik ez a csali ekkora felhajtóerővel! Az említett párosításokat a mederfenékre visszasúlyozva a lehető legkibalanszírozottabb csali kombinációt fogjuk kapni, amivel könnyen becsaphatjuk a legrafináltabb öreg pontyokat is. Mindezt úgy, hogy a csali méretének szelektív tulajdonsága miatt nem kell tartanunk a kisebb pontyok jelentkezésétől sem, azaz a maximális esélyt adjuk meg egy kapitális hal becserkészésére! A 20+ elnevezés ennél a terméknél is 3 fontos tulajdonságra utal. Elsőként a kifejezetten nagy, akár 20 kiló feletti pontyok megfogásának a lehetőségére. Másodikként méretére: csak 20 mm-es és nagyobb, azaz 20, 22, és 24 mm – es átmérőkben kerül forgalomba. Harmadikként tartósságát emelnénk ki. Egy speciális adalékanyagnak köszönhetően az erős fehérhal állományú vizeken is garantáltan kibír 20 órát, de a tesztelések alkalmával 72 óra után is a hajszálelőkén volt a csali. Akik jártasak az igazán nagy pontyok horgászatában, azok jól tudják, hogy a minőség mellett, a megfelelő állagú, a fehérhalak folyamatos támadásának ellenálló csali elengedhetetlen ebben a műfajban.

Back to top
X

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás