Mikado Black Crystal Cat harcsázó orsó

59990 Ft

ELÉRHETŐSÉG: RENDELHETŐ
- +

Mikado Black Crystal Cat harcsázó orsó

Ügyfeleink elvárásai felé haladva, a MIKADO FISHING TEAM szakembereivel végzett mélyreható elemzés után egy nagyon fejlett technológiai orsót hoztunk létre a legnehezebb horgász szituációkhoz. Az orsóház és a rotor teljes egészében fémből készül.

A rozsdamentes acélból készült orsó fő tengelyét a foglalat belsejében megerősítették és stabilizálták (a test meghosszabbításaként). 12 kiváló minőségű rozsdamentes acél csapágy biztosítja a sima és megbízható működést még a legnagyobb terhelés alatt is.

Az egyik olyan tulajdonság, amelyet az orsóról beszélve érdemes leginkább megemlíteni, a maximálisan 15 kg-os fékerő teljesítmény, egy teljesen vízálló fék, amelyet szénbetétekkel gyártanak. Az orsót CNC gyártmányú, nagy fogantyúval látták el, T alakú, csúszásgátló markolattal, amely garantálja az egyenletes és szilárd kezelhetőséget a legnehezebb fárasztás során is. Ez a mérnöki alkotás minden bizonnyal kielégíti a legkiválóbb harcsa horgászok elvárásait.

BLACK CRISTAL CAT „BCC” egy fenomenális eszköz, igazán vonzó kialakítással. Olyan emberek számára készítettük, akik gyakran, keményen és durva körülmények között döntenek. A BLACK CRISTAL CAT „BCC” garantáltan évekig kitart Önnek!

Műszaki adatok

  • Méret: 12000
  • Tömeg: 874g
  • Csapágyak száma: 10+2
  • Áttétel: 4.4:1
  • 0,42 / 420 0,465 / 350 0,52 / 270

Mikado Amok 5000 harcsázó orsó

Mikado Black Crystal Cat harcsázó orsó termékről 1 értékelés

  1. carpdoctor

    Jó választás! Vásárold meg SZÉP kártyával!

Mondd el a véleményed
Back to top
Termék értesítés Tájékoztatjuk, ha a termék újra elérhető lesz. Kérjük, adja meg az érvényes e-mail címét!